Valk zeilen

Ben jij op zoek naar een uitdagende én gezellige mabnier om met meerdere personen te zeilen? Dan is de Valk dé boot voor jou! Deze boot is er al jaren de meest bekende en populairste boot bij Zeilschool de Morra. En niet zonder reden – de Valk biedt die ideale omstandigheden om te leren zeilen. Of je nou net begint of al wat ervaring op het water hebt, de Valk is de ideale boot om jou zeilen te ontwikkelen. 

Zeilcursus voor alle leeftijden

De Valk is geschikt voor zeilers vanaf 11 jaar oud en biedt plaats aan maximaal vier personen. Dit is inclusief instructeur. Dit zorgt ook voor een gezellige en vooral leerzame ervaring op het water. Elke dag ga je met je medecursisten en instructeur op pad en ontdek je nieuwe dorpjes door de verschillende aanlegplekken. Tijdens deze vaartochten leer je allerlei zeilvaardigheden zoals afmeren, het plannen van routes en navigeren langs hindernissen, zoals bruggen. 

Uitdagingen tijdens het Valk zeilen

Ook voor de (meer) gevorderde zeiler biedt de Valk nog steeds volop uitdagingen. Omdat de boot zo veelzijdig is, zijn er altijd nieuwe technieken of trucjes te leren en perfectioneren. Of je nou sneller wilt leren grijpen of meer wil weten over tactisch varen, bij de Valk kan je altijd je vaardigheden verder ontwikkelen.

Zeilen op de Valk bij de Morra

Bij Zeilschool de Morra zorgen wij er voor dat jij, ongeacht jouw zeilniveau, de juiste begeleiding en instructies krijgen. De Valk is hierbij een goede boot om mee te beginnen, maar biedt ook veel mogelijkheden voor de ervaren zeiler. 

Met een zeilcursus in de Valk leg je een goede basis voor een eventuele verdere zeilcarriere, terwijl je geniet van gezelligheid en kennis op doet op het water. Spreekt jou dit aan? Meld je nu aan voor een zeilcursus bij Zeilschool de Morra en wie weet zien we jou binnenkort bij ons op de Valk zeilen.