Catamaran zeilen

Houd je van snelheid, actie en uitdaging met de snelste boten van onze vloot? Bij Zeilschool de Morra bieden wij jou een onvergetelijke ervaring op de snelste boten van onze vloot. Zeilers van alle niveaus kunnen optimaal genieten van het zeilen in onze catamarans. Of je nou wat jonger bent, of wat ouder, iedereen kan bij ons leren catamaran zeilen. 

 

Mini catamaran voor de jongste zeilers

Voor de jongste avonturiers hebben we de Mini Catamaran, speciaal ontworpen voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Deze boot is een perfect alternatief voor de Optimist of Laerling. Samen met jouw zeilmaatje bestuur je zelfstandig de Catamaran. Dit is natuurlijk wel onder begeleiding van een instructeur die jou alle basisvaardigheden aanleert om over het water te scheuren! 

 

Jeugd catamaran voor avontuurlijke tieners

Ben je tussen de 11 en 14 jaar en wil je leren varen in een sportieve boot? Kies dan voor de Jeugd Catamaran Wij varen bij Zeilschool de Morra met de Catamarans van Topaz. Deze boten zijn supersnel en goed wendbaar. Samen met je maatje ga je vliegensvlug over het water en leer je meteen de boot te besturen. De Jeugd Catamaran is perfect voor beginnende of gevorderde zeilers. 

 

 

High performance catamaran zeilen

Voor de oudere zeilers, vanaf 14 jaar, bieden we de ultieme zeilervaring op onze high-performance catamarans zoals de Hobie Tattoo of Dart 16. Met deze boten ervaar je spanning, sportiviteit en snelheid bij deze high-performance Catamarans. Ook geniet je van het bedieningsgemak. De rompen van de Catamaran hebben een groot volume, waardoor deze erg stabiel is en toch grote snelheden kan behalen. Voor de gevorderde zeiler zijn de boten ook uitgerust met een trapeze om nog sneller over het water te scheuren.

Catamaran zeilen bij de Morra

Bij Zeilschool de Morra hebben we catamarans voor elke leeftijd en elk niveau. Of je nu net begint met zeilen of al veel ervaring hebt, wij zorgen voor de juiste boot en de beste begeleiding. Kom naar Zeilschool de Morra en ervaar zelf de snelheid, actie en uitdaging van het zeilen op een catamaran!