Al meer dan 40 jaar een gezellige en uitstekende zeilschool!

  • Zelf opgeleide instructeurs!
  • Een unieke en karakteristieke accommodatie
  • Onze vaargebied is ideaal om te leren zeilen!
 
HomeOver onsInstructeurs

Instructeurs

INSTRUCTEURS GEZOCHT!!

Wij zijn altijd op zoek naar leuk, enthousiaste en goede zeil,- en surfinstructeurs! Al sinds het bestaan van de zeilschool leiden wij onze eigen instructeursstaf op. Ook van jou kunnen wij een morra-zeilinstructeur maken! Samen met je collega instructeurs ga je een fantastische zomer tegemoet. Je zult vrienden voor het leven maken! Als instructeur leer je zoveel meer dan alleen maar goed zeilen; Je zult leren organiseren, leiding geven, plannen, sturing geven, begeleiden van jonge mensen, kinderen vermaken op en rond het water en nog veel meer! Wanneer je over een paar jaar aan een vaste baan toe bent zul je nog meer ontdekken hoeveel je geleerd hebt tijdens je tijd als instructeur!

Maar hoe word je nu instructeur bij de Morra;

Om te beginnen meld je je aan voor onze KennisMakingsDagen (KMD), deze zijn voor dit seizoen gepland in het weekend van 13 tm 15 april! Tijdens dit weekend kijken we naar je zeilniveau, we willen graag dat onze instructeurs uiteindelijk het CWO4 diploma behalen tijdens de instructeursopleiding. Hiervoor zal het instapniveau tijdens de KMD van dusdanig niveau moeten zijn dat het CWO4 diploma in 1 fanatieke zeilweek word behaald. Ook kijken we tijdens de KMD of je in ons team past en heb jij de gelegenheid om te kijken of jij in ons team wilt passen!

Wanneer jij en wij besluiten na het KMD door te gaan, dan is in de eerste week van Meivakantie (27 april tm 6 mei) onze instructeursopleiding. Een hele week knallen op het water, het aanscherpen van je zeil/surf skills,  de zeiltheorie onder knie krijgen en het oefenen van het draaien van een zeilweek op De Morra. En natuurlijk het vormen van het team van Zeilschool de Morra! Samen met alle andere (nieuwe) instructeurs zul je fantastisch leuke weken gaan beleven!

We hebben een geweldig leuke en enthousiaste instructeursgroep en willen deze graag uitbreiden met jou!

Wanneer je dit ook ziet zitten, meld je dan voor de KMD! Stuur een mailtje naar contact@morra.nl t.a.v. Remco. Beschrijf jezelf in de mail en geef aan waarom jij ook graag instructeur bij de Morra wilt worden!

 

groep i

Er is een grote instructeursstaf die zorgt voor de CWO-gecertificeerde zeillessen en daarnaast kunnen ze heel goed avondprogramma’s bedenken, uitvoeren en begeleiden. De opleidingen en begeleiding van onze instructeurs doen we zelf en daarnaast zijn we 24u per dag bereikbaar voor vragen en informatie!

Als het je leuk lijkt om op de kant te helpen organiseren, om te koken, het begeleiden van cursisten, samen met de zeilinstructeurs een team te vormen, ook dan ben je van harte welkom bij ons! Onze keukenprinsessen-staf willen we ook  graag uitbreiden met jou! Tijdens de KMD  nodigen we ook de nieuwe keukenprinsessen uit! Als jij hier ook bij wilt zijn mail dan naar contact@morra.nl t.a.v. Remco en dan zien we je deze zomer al een paar super gezellige weken op de Morra!

 

 

 

Meer informatie
over ons aanbod?

Bel 0514 – 581666 of mail
naar contact@morra.nl

Bel mij terug

“Op Zeilschool De Morra heb ik mijn allerbeste vriendin leren kennen. We zeilden samen in de laser pico en gaan nu ook samen op wintersportvakantie!”
-   Nikkie van Schelten | 16 jaar   -

Blijf per e-mail op de hoogte!

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van al het nieuws over zeilschool de Morra:
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Hiswa-logo CWO-logo