Al meer dan 40 jaar een gezellige en uitstekende zeilschool!

  • Zelf opgeleide instructeurs!
  • Een unieke en karakteristieke accommodatie
  • Onze vaargebied is ideaal om te leren zeilen!
 
HomeOver ons

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf met enthousiaste medewerkers en met z’n allen zorgen we er voor dat je bij ons echt vakantie kunt vieren! We hebben onze eigen technische dienst, onze eigen schoonmakers, en een eigen kok!

Zeilschool in Zuidwest Friesland

Wij zijn gevestigd in de Zuidwesthoek van Friesland, een gevarieerd gebied qua natuur. De Zeilschool is gelegen aan het meer De Morra met alle ruimte om te (leren) zeilen. Een ideale omgeving omdat het een ondiep meer is, dus wanneer je een keertje omslaat “loop” je zo weer naar je boot! Ook zijn er geen grote boten die het zeilen lastig maken!

Zeilcursus en ontspanning

De Zeilfabriek is inmiddels één van de grootste watersportondernemingen van Friesland. Jaarlijks volgen ruim 1000 kinderen bij ons een zeilcursus om het CWO-erkende diploma te halen. Ze krijgen les van door onszelf opgeleide instructeurs. Elke avond is er een ontspanningsprogramma. Als je gebruik wilt maken van onze faciliteiten dan kun je er op rekenen dat ons hechte team te allen tijde klaarstaat voor jou.
Naast de zeilschool organiseren we ook bedrijfsuitjes en verhuren we boten. Daarnast word er regelmatig getrouwd bij ons en zijn er veel families die een reunie, of familiedag bij ons vieren!

 

Meer informatie
over ons aanbod?

Bel 0514 – 581666 of mail
naar contact@morra.nl

Bel mij terug

Al vele jaren kom ik naar Zeilschool De Morra! Ik ben begonnen in de optimist en nu ga ik voor het CWO3 diploma in de snelle catamaran! Nu al weer super veel zin in de zomer!
-   Robbie Zanting | 16 jaar   -

over het programma en de sfeer erg tevreden.

Tineke uit Den Haag
9.0
98% Beveelt Zeilschool de Morra aan.
286 beoordelingen.

Blijf per e-mail op de hoogte!

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van al het nieuws over zeilschool de Morra:
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Hiswa-logo CWO-logo