Error: Could not connect to API.SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/channels-wsdl/' : failed to load external entity "http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/channels-wsdl/" Fehler beim ConnectSOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/epaper-wsdl/' : failed to load external entity "http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/epaper-wsdl/" Error: Could not connect to API.SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/channels-wsdl/' : failed to load external entity "http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/channels-wsdl/" Fehler beim ConnectSOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/epaper-wsdl/' : failed to load external entity "http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/epaper-wsdl/" Accommodaties - Zeilschool de Morra

Sfeervol gerenoveerde zuivelfabriek

  • Prachtige ligging in water- en bosrijke omgeving.
  • Catering verzorgd door onze eigen chef kok.
  • Accommodaties op basis van zelfverzorging.

De Zeilschool

Havenzicht

Ketelhuis

Voor iedere groep een passende accommodatie

Zeilfabriek de Morra is gevestigd in een sfeervol, gerenoveerde zuivelfabriek  uit 1906 en bestaat uit 3 gebouwen. De zeilschool voor 50-140 personen, het ketelhuis voor 20-40 personen en Havenzicht voor 20 personen. Of u nu op zoek bent naar een accommodatie voor uw familieweekend, vriendengroep of bedrijfsevenement, wij bieden een passende locatie. In onze eigen haven liggen de boten klaar, maar kunnen ook diverse andere (watersport)activiteiten worden georganiseerd

 

Zeilschool

De zeilschool is een gezellige accommodatie met ruime eetzaal en gezellige bar. Na het eten kan de zaal worden omgebouwd voor een gezellig feestje, muziekcomputer en discolichten zijn aanwezig! De kamers zijn uitgerust met maximaal 4 stapelbedden, daarnaast zijn er voldoende douches en toiletten aanwezig.

 

Ketelhuis

Het Ketelhuis biedt, met 10 slaapkamers, ruimte aan 20-40 personen. Het Ketelhuis is eventueel uit te breiden tot 60 personen. De recreatie-/eetzaal is ruim opgezet en afgescheiden van een gezellige zithoek met openhaard en bar. Het privéterras aan het water is de ideale plaats voor een gezellige barbecue of drankje bij de ondergaande zon, met schitterend uitzicht over de weilanden en het Morrameer.

 

Havenzicht

Zoals de naam misschien al doet vermoeden biedt dit ruime appartement een schitterend uitzicht over de havens en de weide omgeving. Havenzicht is gesitueerd op de bovenste verdieping van de zuivelfabriek. Het appartement beschikt over 3 2-persoons slaapkamers, waarvan één met stapelbed, ruime badkamer met ligbad en douche, apart toilet, een ruime keuken met vaatwasser, oven en magnetron, grote eettafel en een gezellige zithoek. Het dakterras biedt voldoende plek om lekker buiten te vertoeven. Havenzicht is uit te breiden met 6 2-persoons slaapkamers met eigen douche en toilet één etage lager en een appartement op de begane grond.

 

Nieuw!

Geniet van de gezellige sfeer in het ‘LAB’, ons nieuw zeilerscafé! Op verzoek wordt deze voor groepen tot 25 personen geopend voor een gezellige borrel, lunch of diner.

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.