Error: Could not connect to API.SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/channels-wsdl/' : failed to load external entity "http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/channels-wsdl/" Fehler beim ConnectSOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/epaper-wsdl/' : failed to load external entity "http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/epaper-wsdl/" Error: Could not connect to API.SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/channels-wsdl/' : failed to load external entity "http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/channels-wsdl/" Fehler beim ConnectSOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/epaper-wsdl/' : failed to load external entity "http://epaper3.1000grad.com/html/api/v2/epaper-wsdl/" Zeilfabriek De Morra is jouw zeilschool in Friesland!

Ervaren mensen
met hart voor hun vak!

  • Al bijna 40 jaar een familiebedrijf
  • Medewerkers met liefde voor hun vak
  • Zelf opgeleide CWO-instructeurs!

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf met enthousiaste medewerkers en met z’n allen zorgen we er voor dat je bij ons echt vakantie kunt vieren! We hebben onze eigen technische dienst, onze eigen schoonmakers, en een eigen kok!

personeelsfoto

 

Er is een grote instructeursstaf die zorgt voor de CWO-gecertificeerde zeillessen en daarnaast kunnen ze heel goed avondprogramma’s bedenken, uitvoeren en begeleiden. De opleidingen en begeleiding van onze instructeurs doen we zelf en daarnaast zijn we 24u per dag bereikbaar voor vragen en informatie!

groep i

 

Zeilschool in Zuidwest Friesland

Wij zijn gevestigd in de Zuidwesthoek van Friesland, een gevarieerd gebied qua natuur. De Zeilschool is gelegen aan het meer De Morra met alle ruimte om te (leren) zeilen. Een ideale omgeving omdat het een ondiep meer is, dus wanneer je een keertje omslaat “loop” je zo weer naar je boot! Ook zijn er geen grote boten die het zeilen lastig maken!

Zeilcursus en ontspanning

De Zeilfabriek is inmiddels één van de grootste watersportondernemingen van Friesland. Jaarlijks volgen ruim 1000 kinderen bij ons een zeilcursus om het CWO-erkende diploma te halen. Ze krijgen les van door onszelf opgeleide instructeurs. Elke avond is er een ontspanningsprogramma. Als je gebruik wilt maken van onze faciliteiten dan kun je er op rekenen dat ons hechte team te allen tijde klaarstaat voor jou.

Naast de zeilschool organiseren we ook bedrijfsuitjes en verhuren we boten. Daarnast word er regelmatig getrouwd bij ons en zijn er veel families die een reunie, of familiedag bij ons vieren!